Agenda

KIJK! Opfrissen, verrijken en verdiepen – online

KIJK! Opfrissen, Verrijken en Verdiepen maakt dat je weer op de hoogte bent van alle nieuws ontwikkelingen in KIJK! webbased. Ook nieuwe (wetenschappelijke) inzichten ten aanzien van observeren, reflecteren en betrokkenheid worden aangeboden. KIJK! Opfrissen, Verrijken & Verdiepen maakt jouw kennis en vaardigheden over KIJK! weer scherp en actueel. Kom je met je collega’s dan biedt deze training jullie de kans om KIJK! ook binnen de processen en structuren van jullie school te actualiseren (bijvoorbeeld t.a.v. oudergesprekken en rapportage).

Tijdens de training is er veel gelegenheid voor interactie waarbij ervaringen van andere deelnemers  verbreding geven. Onze trainingen zijn altijd een mix van theorie, veel praktijkvoorbeelden en interactie.

De essenties

  • Leer werken met nieuwe mogelijkheden in KIJK! Webbased.
  • Vernieuw je kennis over observeren, basisgegevens en ontwikkeling.
  • Krijg antwoord op al jouw KIJK! vragen.

Werkwijze

KIJK! Opfrissen, Verrijken & Verdiepen omvat één online bijeenkomst van 2,5 uur. In de bijeenkomst worden nieuwe ontwikkelingen in de digitale applicatie (KIJK! webbased) aangeboden. Aan de hand van filmmateriaal wordt ingegaan op observeren van ontwikkeling en daar op reflecteren, betrokkenheid en gebruik van verschillende rapportages. Er is veel ruimte om in te gaan op vragen van de deelnemers.

Doelstelling

  • Je weet wat de nieuwste mogelijkheden zijn in de digitale applicatie. 
  • Je hebt je KIJK! kennis vernieuwd en verdiept.
  • Je hebt antwoord op jouw vragen over KIJK!

Doelgroep

KIJK! Opfrissen, Verrijken & Verdiepen kun je individueel volgen, met een aantal collega’s of met je hele onderbouwteam. Jullie werken al langer met KIJK! en zijn ook eerder geschoold. Jullie beschikken over de basis kennis en vaardigheden en willen nu deze kennis opfrissen. Jullie hebben vragen over het werken met KIJK! en als team willen jullie de werkwijze en de afspraken hierover weer actualiseren.