Nieuws / 2 februari 2022

Bazalt Groep rent de virtuele wereld in, ren jij mee?

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo


(afbeeldingsbron: GoMeet)

Den Haag – Ook in 2022 maken wij van de Bazalt Groep ons sterk voor de optimale ontwikkeling van ieder kind en voor goed onderwijs. Door een samenwerking aan te gaan met GoMeet, geven wij onze klantbelofte en klantbeleving een nieuwe impuls.

Met onze trainingen, congressen en boeken brengen wij kennis, ervaring en mensen bij elkaar. In 2022 gaan wij hier natuurlijk mee door. Om nog meer uit de verbinding “kennis, ervaring en mensen” te halen, zijn wij een nieuwe samenwerking aangegaan. In GoMeet hebben wij een platform gevonden waar wij digitaal conferenties en evenementen kunnen organiseren.

Bezoekers nemen hieraan deel met een door hen gekozen avatar. Rennend over het hele evenemententerrein kun je met je avatar presentaties bijwonen, onze webshop bezoeken of met andere deelnemers bijpraten. Eigenlijk alles kan wat je gewend bent tijdens een traditioneel congres of evenement, maar dan virtueel en met meer mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij nog meer geïnteresseerden bereiken en kunnen wij de aanwezigen nóg relevantere content bieden.

Annemarie Kaptein, bestuurder Bazalt Groep: “Wij willen graag vernieuwen, niet alleen op inhoud, maar ook in vorm. Bazalt Groep ziet hierin een kans voor het onderwijs.”

Digitale kennisoverdracht

Het gebruikmaken van virtuele platforms voor kennisoverdracht is niet nieuw voor ons. Wij organiseren nu bijvoorbeeld al webinars en digitale trainingen. In 2022 starten wij met Blended leren: het effectief combineren van leeromgevingen door middel van online en offline werkvormen. Door de samenwerking met GoMeet voegen wij daar nu het organiseren van digitale congressen en evenementen aan toe.

Momenteel zijn wij druk bezig om onze agenda voor 2022 vast te stellen. Volg onze website https://www.bazaltgroep.nl om ons eerstvolgende digitale evenement niet te missen. Ren jij met ons mee?

Over GoMeet

GoMeet is ontwikkeld in een joint venture van Enversed Studios, ZesEvents en Dieter.nl. GoMeet wordt technisch ondersteund door de Amerikaanse virtual reality specialist VirBELA. Dit bedrijf ontwikkelde een virtuele campus waar GoMeet op gestoeld is. Meer informatie over GoMeet vind je op: https://www.gomeet.nl/.