Primair onderwijs

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Terug

Het basisonderwijs: een ontzettend belangrijke periode voor kinderen. Prachtig om als leraar mee te bouwen aan dit belangrijke fundament voor leren. Het moment is nu aangebroken dat we weer (gedeeltelijk) naar school kunnen.

In het CoroNazorgpakket voor professionals in het primair onderwijs hebben we binnen vier onderwerpen aanbod samengesteld:

Hieronder bieden we meer informatie over NT2 en de rol van intern begeleiders. Niet gevonden wat je zocht? Wij gaan graag in gesprek om een oplossing op maat te bieden.

Voor de beste ervaring bekijk je het pakket op tablet, laptop of pc.

NT2

Heb je NT2 leerlingen in je klas en wil je weten hoever ze zijn in hun kunnen van de Nederlandse taal?

Dan kun je daar wellicht deze hulpmiddelen bij gebruiken. Een vragenlijst voor jezelf om in te vullen over de leerling. Of een vragenlijstje voor leerlingen, om zelf in te vullen.

Scoreformulier NT2:

Vorderingen NT2:

Kun je wel wat hulp gebruiken? Onze adviseurs zijn je graag van dienst:

Mirabella de Vogel (RPCZ)
Marije Heijdenrijk (Bazalt)
Lieke de Jonge-Gosen (HCO)

Intern begeleider

Het omschakelen naar onderwijs binnen de schoolmuren, betekent ook veel voor de rol van de intern begeleider. Het ondersteunen van collega’s, van leerlingen, van de schoolleiding. Er komt veel op je af.

We maakten een uitgebreid werkdocument:

Als je handen tekort komt, bijvoorbeeld bij het overzicht krijgen van de zorg op school, het stellen van doelen, keuzes maken in de leerlijn of wil sparren, neem dan gerust contact op met Marleen Nelissen-Ris, coördinator Interim IB groep of met Jenny de Vos, senior adviseur, relatiemanager en teamleider bij RPCZ.

Wil je weten wat we (nog meer) kunnen bieden als interim IB-groep? Kijk dan op www.hco.nl/dienst/interim-ib/