Aanbod

AI in het onderwijs

Ai in het onderwijs

Maak kennis met AI in het onderwijs en raak bekend met diverse tools zoals ChatGPT, Midjourney, Visla, Canva en meer. Tijdens deze training leer je hoe je deze tools kunt benutten om de productiviteit en samenwerking binnen het onderwijs naar een hoger niveau kunt tillen.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor schoolleiders, intern begeleiders en leraren.

Waar ga je doen?

De training is opgebouwd uit twee delen.

Dag1 gaat in op Slimmer en innovatief (samen)werken met AI-tools. Je maakt kennis met diverse AI-tools. Je verkent de basisprincipes van kunstmatige intelligentie en ontdekt hoe deze technologie wordt toegepast in verschillende tools. Je leert hoe je effectief gebruik maakt van AI-gedreven tools voor automatische planning, project management, content creatie en communicatieplatforms. Hiermee transformeer je jouw onderwijs.

Dag 2 gaat in op AI-tools voor revolutionair onderwijs. Je duikt dieper in op de AI-tools die specifiek ontwikkeld zijn voor het onderwijs. Je leert hoe je met AI verbluffend lesmateriaal creƫert, het leerproces personaliseert en beoordeling en feedback efficiƫnter maakt. We gaan in op de ethiek van AI in het onderwijs. Want hoe ga je hier op een verantwoordelijke en inclusieve manier om met deze technologie?

Werk slimmer samen en verrijk je onderwijs met AI

Na deze mini leergang kan je slimmer (samen)werken en je onderwijs verrijken met AI. Ben je bekend geraakt met diverse tools die generatieve AI inzetten om tekst of (bewegend) beeld te genereren.

De volgende stap zetten op jouw locatie?

Breng jouw organisatie een stap verder met onze trainingen, coaching of advies. We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden met je. Stuur een mail naar advies@bazaltgroep.nl.

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, mail ons dan het onderwerp waar je interesse in hebt, jouw contactgegevens en de gegevens van jouw school / organisatie.

Dan kijken we samen hoe we met jou de volgende stap kunnen zetten.