Aanbod

Data in de school

In de training ‘Data in de school’ leren de deelnemers gegevens goed te analyseren. Bovendien leren ze hoe data gebruikt kunnen worden om lessen te (her)ontwerpen.

Waarom Data in de school?

Elke dag komen er data beschikbaar over resultaten en leeropbrengsten van individuele leerlingen en de groep in zijn geheel. Maar, wat doe je als directie, management, intern begeleider of leraar met deze gegevens? Door het slim analyseren van deze data, kun je concrete plannen maken voor het onderwijs op jouw school of in jouw groep. Data verzamelen en analyseren niet als doel op zich, maar als middel om een verbeteringen waar te maken.

Wij helpen je graag verder om zicht te krijgen op je data, wijze van verzamelen en analyseren, om uiteindelijk te komen tot verbeterpunten.

De volgende stap zetten op jouw locatie?

Breng jouw organisatie een stap verder met onze trainingen, coaching of advies. We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden met je. Stuur een mail naar advies@bazaltgroep.nl.

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, mail ons dan het onderwerp waar je interesse in hebt, jouw contactgegevens en de gegevens van jouw school / organisatie.

Dan kijken we samen hoe we met jou de volgende stap kunnen zetten.