Aanbod

Programma specifieke training Uk & Puk

Wanneer je op een vve-locatie werkt waar het programma Uk & Puk is geïmplementeerd, kan je na het behalen van de Basis VE certificaat de programma specifieke training Uk & Puk volgen.  

Uk & Puk is een uniek totaalprogramma voor kindercentra met kinderen van 0 tot 4 jaar. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen, ontwikkelen baby’s, dreumesen en peuters zich breder en sneller. Uk & Puk is niet moeilijk, maar wel doordacht. De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden, motorische en zintuiglijke vaardigheden en geven de eerste rekenprikkels.  

De programma specifieke training Uk & Puk bestaat uit de volgende 3 bijeenkomsten. 

  1. Opbouw Uk & Puk 
  2. Planning & organisatie 
  3. De 4 dimensies en de pop Puk 

Verder: 

  • Zijn 3 coachingsbezoeken op de werkvloer onderdeel van de training. 
  • Ontvang je na het volgen van de bijeenkomsten en het afsluiten van de 3 coachingsbezoeken het Uk & Puk certificaat. 

Programma specifieke trainingen vinden 2 keer per jaar plaats. Wanneer je op de wachtlijst staat, informeren we je over de startdatum.

De volgende stap zetten op jouw locatie?

Breng jouw organisatie een stap verder met onze trainingen, coaching of advies. We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden met je. Stuur een mail naar advies@bazaltgroep.nl.

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, mail ons dan het onderwerp waar je interesse in hebt, jouw contactgegevens en de gegevens van jouw school / organisatie.

Dan kijken we samen hoe we met jou de volgende stap kunnen zetten.