Nieuws / 27 januari 2020

Inschrijving congres Samenwerkend leiderschap geopend

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo
congres Peter Dewitt

De inschrijving voor het congres Samenwerkend Leiderschap – Leiding geven aan verbetering van het onderwijs, op 2 & 3 april in NBC Nieuwegein is vandaag gestart! Met spreker Peter DeWitt.

Peter DeWitt werkt al enkele jaren samen met onderwijsonderzoeker prof. John Hattie. Dewitt focust zich op hoe je als schoolleider vanuit de onderzoeksbevindingen van prof. Hattie het onderwijs op je school kunt verbeteren. Hij kiest daarbij niet alleen de factoren die volgens Hattie’s onderzoek de meeste impact hebben op het leren van leerlingen. Hij focust op zes belangrijke factoren, die juist in combinatie met elkaar een groot effect hebben, en hoe je daar samen aan kunt werken.

Volg het programma op 2 en/of 3 april

Programma 2 april: 13.15 – 18.30 uur – Samenwerkend Leiderschap
In dit programma deelt Peter DeWitt zijn kennis en vertalen we (Nederlandssprekende experts) dit naar de Nederlandse onderwijssituatie en helpen we jou de vertaling te maken naar je persoonlijke situatie. Je krijgt concrete handreikingen voor jouw dagelijkse praktijk en tips om ze tot je routine te maken.

Programma 3 april: Programma 3 april: 09.30 – 16.30 uur – Leiding geven aan onderwijsverbetering
Op dag 2 kun je naast de keynote van Peter DeWitt over Samenwerkend Leiderschap ook kiezen voor verschillende workshops.

Download congresfolder

Lees voor meer informatie de congresfolder of kijk op www.aanmelder.nl/peterdewitt.