Nieuws / 27 januari 2020

Annulering van het congres met Peter DeWitt op 2 en 3 april

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo
congres Peter Dewitt

Belangrijke mededeling:

Op 2 en 3 april organiseren we ons congres Samenwerkend Leiderschap met Peter DeWitt. De situatie om ons heen vraagt om actie van ons: we annuleren het congres.

Het coronavirus beïnvloedt al veel aspecten van het dagelijkse leven. De overheid heeft richtlijnen opgesteld om besmetting op grote schaal en van kwetsbare mensen te voorkomen. Op dit moment verbieden de richtlijnen ons nog niet om het congres te laten plaatsvinden. Dat kan echter anders zijn begin april. We vinden daarom dat wij zelf verantwoordelijkheid moeten nemen om te zorgen dat het virus zich niet verder verspreid en hebben besloten om ons congres te annuleren. We rekenen op je begrip. Deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

We zouden graag op een ander moment alsnog ons congres laten doorgaan. We kunnen op dit moment echter nog geen datum noemen. Als er een ander moment is rekenen we graag weer op je komst en bestel ondertussen vast het boek Samenwerkend Leiderschap (want je kunt vast niet wachten). We houden je op de hoogte.

Als je vragen hebt, beantwoorden we die graag.

Neem contact op met het congresteam: 0118 480899 of congres@bazaltgroep.nl