Grenzeloos leren

World Education Summit

22-25 maart 2021

De meest vooraanstaande onderwijskundigen, opinieleiders en leraren komen tijdens de vierdaagse virtuele World Education Summit live aan het woord over belangrijke thema’s in het onderwijs. Op negen digitale podia zijn er maar liefst 230 sprekers live te volgen via webinars, key notes, workshops en interactieve digitale sessies. 

Grenzeloos leren van de voornaamste onderwijskundigen én van elkaar!

De belangrijkste nationale en internationale inzichten op het gebied van onderwijsinnovatie komen aan bod, want de wereldwijde top heeft een internationaal én een Nederlands programma. Dát is wat je noemt ‘grenzeloos leren’! 

Lees snel verder om meer te weten te komen over de podia, de sprekers én hoe je zelf mee kunt doen. Of schrijf je direct in!

Bazalt Groep organiseert de WES in samenwerking met Osiris Education.

(Inter)nationale podia

De sessies worden via negen virtuele podia aangeboden. Het negende podium is Nederlandstalig. Hier wordt de koppeling naar ons onderwijssysteem gemaakt en kunnen deelnemers kennis maken met het aanbod van Bazalt Groep. Bovendien kan hier worden nagepraat, waardoor onderwijsprofessionals op informele wijze met elkaar in contact kunnen komen.

Maar dit is niet het enige; dagelijks worden via dit kanaal inleidingen op key notes en gesprekken na afloop van sessie gehouden onder leiding van moderatoren. Daarnaast zijn er digitale bijeenkomsten waarbij wordt ingegaan op de manier waarop opgedane inzichten op jouw school kunnen worden toegepast.

Bij het veelzijdige programma dat op podium 9 wordt aangeboden komen in ieder geval de volgende thema’s aan bod:

 • Kansengelijkheid;
 • Het jonge kind;
 • Formatief Evalueren;
 • Leren zichtbaar maken;
 • Coöperatief leren;

Blijf deze website volgen voor update over het programma en sprekers op podium 9. De exacte time-table van het event wordt een week voor het event bekendgemaakt.

Sprekers uitgelicht

Er zijn maar liefst 230 sprekers live te volgen via webinars, key notes, workshops en interactieve digitale sessies. Een aantal sprekers, tevens de auteurs en inspiratoren van Bazalt Groep, lichten we uit:

 • John Hattie – Leren zichtbaar maken
 • Spencer Kagan –  Coöperatief leren
 • Shirley ClarkeDylan Wiliam –  Formatief evalueren
 • James Nottingham –  De Leerkuil (Leeruitdaging)
 • Andy Hargreaves, Michael Fullan – Educatief leiderschap
 • Robert Marzano – De kunst en wetenschap van goed lesgeven

Zelf meedoen?

Wil jij meedoen aan de grootste onderwijsconferentie van 2021? Er zijn tal van mogelijkheden voor jou, je collega of jouw school om aan het woord te komen op podium 9 van de World Education Summit. Wij komen graag met je in contact.

Een jaar lang educatieve content

Om optimaal van de informatie gebruik te kunnen maken blijft alle content nog een jaar beschikbaar. Zo kunnen deelnemers op een later tijdstip alles terugzien, dus ook als je bepaalde sessies hebt gemist. Daarnaast zijn updates met informatie over de verschillende sprekers/ thema’s, onderdeel van het aangekochte pakket door de school.