Grenzeloos leren

World Education Summit

22-25 maart 2021

SESSIES TERUGKIJKEN
Het bericht heeft ons bereikt dat een aantal deelnemers nog geen uitnodiging heeft ontvangen om de sessies terug te kijken. Osiris Education is ermee bezig en verwacht iedereen zo snel mogelijk te voorzien van de juiste gegevens. Vergeet niet je ongewenste e-mail te controleren!

Direct naar veelgestelde vragen (geupdate)

De meest vooraanstaande onderwijskundigen, opinieleiders en leraren komen tijdens de vierdaagse virtuele World Education Summit live aan het woord over belangrijke thema’s in het onderwijs. Op negen digitale podia zijn er maar liefst 230 sprekers live te volgen via webinars, key notes, workshops en interactieve digitale sessies. 

De belangrijkste nationale en internationale inzichten op het gebied van onderwijsinnovatie komen aan bod, want de wereldwijde top heeft een internationaal én een Nederlands programma. Dát is wat je noemt ‘grenzeloos leren’! 

Bazalt Groep organiseert de WES in samenwerking met Osiris Education.

Programma

Het volledige Engelstalige programma is beschikbaar. Let op: deze tijden staan als GMT, bereken +1 uur voor de Nederlandse tijd.

Het negende podium is Nederlandstalig. Dagelijks wordt er onder leiding van moderatoren voor- en nagepraat over de Engelstalige sessies. We gaan in op de manier waarop opgedane inzichten op jouw school kunnen worden toegepast. Via dit kanaal kom je bovendien op informele wijze in contact met andere onderwijsprofessionals.

Het programma van podium 9 is nu te bekijken en/of downloaden:

(Inter)nationale podia

De sessies worden via negen virtuele podia aangeboden. Het negende podium is Nederlandstalig. Hier wordt de koppeling naar ons onderwijssysteem gemaakt en kunnen deelnemers kennis maken met het aanbod van Bazalt Groep. Bovendien kan hier worden nagepraat, waardoor onderwijsprofessionals op informele wijze met elkaar in contact kunnen komen.

Maar dit is niet het enige; dagelijks worden via dit kanaal inleidingen op key notes en gesprekken na afloop van sessie gehouden onder leiding van moderatoren. Daarnaast zijn er digitale bijeenkomsten waarbij wordt ingegaan op de manier waarop opgedane inzichten op jouw school kunnen worden toegepast.

Bij het veelzijdige programma dat op podium 9 wordt aangeboden komen in ieder geval de volgende thema’s aan bod:

  • Kansengelijkheid;
  • Het jonge kind;
  • Formatief Evalueren;
  • Leren zichtbaar maken;
  • Coöperatief leren;

Sprekers uitgelicht

Er zijn maar liefst 230 sprekers live te volgen via webinars, key notes, workshops en interactieve digitale sessies. Een aantal sprekers, tevens de auteurs en inspiratoren van Bazalt Groep, lichten we uit:

  • John Hattie – Leren zichtbaar maken
  • Spencer Kagan –  Coöperatief leren
  • Shirley ClarkeDylan Wiliam –  Formatief evalueren
  • James Nottingham –  De Leerkuil (Leeruitdaging)
  • Andy Hargreaves, Michael Fullan – Educatief leiderschap

Een jaar lang educatieve content

Om optimaal van de informatie gebruik te kunnen maken blijft alle content nog een jaar beschikbaar. Zo kunnen deelnemers op een later tijdstip alles terugzien, dus ook als je bepaalde sessies hebt gemist. Daarnaast zijn updates met informatie over de verschillende sprekers/ thema’s, onderdeel van het aangekochte pakket door de school.