Aanbod

Coaching en reflectie

coaching en reflectie

Coaching en reflectie geeft jou de tools om als coach collega’s te ondersteunen en hen verder te helpen in hun professionele ontwikkeling. Ga aan de slag met jouw coaching vaardigheden aan de hand van Robert Marzano’s model voor Effectief Lesgeven.

De essenties

  • Een concrete werkwijze voor jou als coach om collega’s te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling;
  • Het model voor effectief lesgeven met bijbehorende ontwikkelschalen als duidelijke reflectiespiegel;
  • Praktische hulpmiddelen om je collega’s te ondersteunen en te stimuleren in hun leerproces.

Resultaat

Als coach ontwikkel je jouw coaching vaardigheden gerelateerd aan de 9 aspecten vanuit het model voor Effectief Lesgeven (gebaseerd op de uitgave) ‘De Kunst & Wetenschap van het Lesgeven‘, zodat je collega’s kunt ondersteunen en helpen in hun ontwikkeling.

Inhoud & werkwijze Coaching en reflectie

De inhoud van de training Coaching en reflectie is gebaseerd op de uitgave Coaching & Reflectie van dr. Robert Marzano.  In de bijeenkomsten wisselen we presentaties af met interactie en reflectie. Ook zal er ruimte zijn de gepresenteerde stof om te zetten naar de eigen praktijk. Tussen de bijeenkomsten gaan de deelnemers aan de slag gaat met het toepassen van het geleerde in de praktijk. In de vervolgbijeenkomsten is ruimte voor interactie zodat deze praktijkervaringen met elkaar gedeeld kunnen worden.

Voor wie?

Leraren PO, VO, MBO

Een training op jouw locatie?

Breng jouw organisatie een stap verder met onze trainingen, coaching of advies. We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden met je. Stuur een mail naar advies@bazaltgroep.nl.

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, mail ons dan het onderwerp waar je interesse in hebt, jouw contactgegevens en de gegevens van jouw school / organisatie.

Dan kijken we samen hoe we met jou de volgende stap kunnen zetten.

Uitgaven