Een stimulerende start

Voor de jonge kind professional: KIJK!, Speelplezier, Breinhelden, spelend leren


Dienst

Leren op locatie

Breng jouw organisatie een stap verder met training, coaching en advies.

Boeken

Boeken en materialen

Direct aan de slag met de meest recente en wetenschappelijke kennis en inzichten.

training

Academie

Ontwikkel jezelf en schrijf je direct in voor een training of opleiding.

Zijn goede begin is jouw hele werk

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt voor alles, dus ook voor het leven. Maar voor lang niet iedereen is dat goede begin vanzelfsprekend. Daarvoor moet je geluk hebben. In Nederland is er echter één groot voordeel voor elk kind: je gaat naar school. En op die school geef jij wellicht les. En kun jij als leraar het verschil maken.

Jij kan een kind op weg helpen, op zo’n manier dat het kind daar zijn of haar verdere leven iets aan heeft. Nu is dat eenvoudiger gezegd dan gedaan. Gelukkig is Bazalt Groep er. Wij bieden praktische aanpakken die direct toepasbaar zijn in de groep en gericht zijn op spelend leren. Het effect hiervan zal je snel zien. Ontwikkeld vanuit de overtuiging dat jonge kinderen kennis en vaardigheden het best in zich opnemen als ze dat al spelenderwijs doen.

Naast directe hulp aan leraren, helpen we ook gemeenten met het opzetten en uitvoeren van trainingsprogramma’s die een stimulerende start garanderen en de kans op een mooie toekomst vergroten. Want daar gaat het uiteindelijk toch om.