Het leren optimaliseren

Voor een beter leerproces op school: o.a. Leren zichtbaar maken, Formatief evalueren, Professionele Leergemeenschap


Dienst

Leren op locatie

Breng jouw organisatie een stap verder met training, coaching en advies.

Boeken

Boeken en materialen

Direct aan de slag met de meest recente en wetenschappelijke kennis en inzichten.

training

Academie

Ontwikkel jezelf en schrijf je direct in voor een training of opleiding.

Beter leren kun je leren

Het is een bekend gegeven: als je weet waar je naartoe gaat, bereik je sneller je doel. En ook: als je weet waar je staat, weet je beter wat de volgende stap moet zijn. Zo werkt het ook met leren: als kinderen inzicht krijgen in hun leerproces, als ze beter begrijpen waar ze staan en waar ze heen gaan, gaan ze met meer motivatie aan de slag. Leren wordt bovendien veel leuker als je beter begrijpt wat je doet en als je
de voortgang ziet.

Bij Bazalt Groep zijn we ervan overtuigd dat elk kind kan leren om beter te leren. In samenwerking met gerenommeerde auteurs leren we jou om je leerlingen inzicht te geven in hun eigen leerproces.

Bovendien helpen wij je bij het verbeteren van het onderwijs en de kwaliteitsborging bij jou op school. Daarbij hechten we zeer veel belang aan de kracht van het team: hoe beter leraren samenwerken en hun kennis delen, hoe beter wij kunnen helpen om regie op leren te krijgen en het onderwijs van de toekomst vorm te geven. Stap voor stap komen we zo dichter bij een toekomst waarin elk kind zijn of haar talenten optimaal tot bloei kan laten komen.