Aanbod

De Kunst en Wetenschap van het Lesgeven

In deze training leer je goede lessen opbouwen. Je gaat aan de slag aan de hand van de 10 concrete vragen van Robert Marzano’s De Kunst en Wetenschap van het Lesgeven.

De essenties van De Kunst en Wetenschap van het Lesgeven

  • Inzicht in hoe je de gesprekkencyclus sterker neer kunt zetten op basis van deze kennis.
  • Concrete handvatten voor de professionalisering van leraren aan de hand van het model voor goed onderwijs van Marzano.
  • Weten hoe je als leidinggevende de ontwikkeling van leraar tot excellente leraar kunt be├»nvloeden.

Doelgroep

Leidinggevenden PO, VO en MBO

Inhoud van De Kunst en Wetenschap van het Lesgeven

De leraar is degene die de meeste invloed heeft op het leren van kinderen (onderzoek van Robert Marzano 2003). Maar op welke wijze kun je als leidinggevende de ontwikkeling van leraar tot een excellente leraar beïnvloeden? Met onze trajecten rond dit onderwerp bieden wij je inzicht om de gesprekkencyclus sterker neer te zetten. Daarnaast krijg je zeer concrete handvatten voor de professionalisering van leraren aan de hand van het model voor goed onderwijs van Marzano zoals uiteengezet in het gelijknamige boek.

Een training op jouw locatie?

Breng jouw organisatie een stap verder met onze trainingen, coaching of advies. We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden met je. Stuur een mail naar advies@bazaltgroep.nl.

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, mail ons dan het onderwerp waar je interesse in hebt, jouw contactgegevens en de gegevens van jouw school / organisatie.

Dan kijken we samen hoe we met jou de volgende stap kunnen zetten.

Uitgaven