Aanbod

Directe coaching

Vormen van 1 op 1 training in en buiten de klas

Er zijn vele manieren om bezig te zijn met de ontwikkeling en groei van leraren. Op bestuurs- of schoolniveau: vormen van training voor het team zijn zeer geschikt om sturing te geven aan de schoolontwikkeling.

Opbrengst

Bazalt Groep kent unieke vormen van 1:1 training, buiten de klas, of direct in de klas: onze trainers staan letterlijk naast je om samen te kijken naar ontwikkelkansen voor je leerlingen én voor jou, als leraar in de groep. 

Vormen van coaching (1:1 training) zorgen voor gerichte verbetering van vaardigheden en het integreren van nieuwe vaardigheden in de dagelijkse praktijk van de leraar. Persoonlijke training biedt de mogelijkheid om af te stemmen op het niveau van de leraar. 

1:1 training door Bazalt Groep houdt in dat we aansluiten bij het niveau van de leraar, zijn leerbehoeften en bij wat de school gaat implementeren. Niet algemeen maar heel specifiek, voor zijn eigen groep! De inhoud en de vorm van de training zal dus per persoon verschillen. Een uitgangspunt dat we hanteren: wat is aantoonbaar effectief (research-based) en wat werkt voor déze leraar. 

Kenmerken van onze 1:1 training

  • gericht op het versterken van vaardigheden
  • meteen in de praktijk
  • persoonlijk  
  • in en/of buiten de groep
  • formatieve feedback
  • gedifferentieerd
  • samen leren- samen oefenen- samen doen!
  • anders dan anders…

Vorm en inhoud: in de klas  

Directe coaching

De leraar krijgt tijdens de uitvoering van de les één tip van de Bazalt Groep-trainer/coach die meteen in de praktijk gebracht kan worden. De leraar kan op dat moment zelf het effect van de tip waarnemen. Door een optimale timing van de coach voegt de leraar de tip naadloos in binnen de les(fase). De Bazalt Groep-trainer/coach is maximaal 20 á 25 minuten in de groep. Deze vorm wordt vaak toegepast bij de implementatie van een aanpak, waardoor de leraar meteen effect kan ervaren

De volgende stap zetten op jouw locatie?

Breng jouw organisatie een stap verder met onze trainingen, coaching of advies. We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden met je. Stuur een mail naar advies@bazaltgroep.nl.

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, mail ons dan het onderwerp waar je interesse in hebt, jouw contactgegevens en de gegevens van jouw school / organisatie.

Dan kijken we samen hoe we met jou de volgende stap kunnen zetten.