Aanbod

Expeditie Kansrijk

Met traject Expeditie Kansrijk werk je aan het vergroten van kansengelijkheid op jouw school. Het is geen standaard schoolontwikkeltraject. Het is een co-creatie. Samen met ons verken je waar kansen liggen en maak je een routekaart en gaan we samen op expeditie.

De expeditie

De expeditie is gebaseerd op het werk van dr. Eric Jensen. Hij beschreef 7 manieren van denken die kansrijk lesgeven en leren stimuleren. Alle leerlingen maken daardoor een leerversnelling wanneer een school met deze mindsets gaat werken.

De expeditie is een combinatie van inventarisaties, informatiebijeenkomsten, training on the job en keuze- en besluitvormingsmomenten.

We starten met een eerste kennismaking met de 7 mindsets om inzicht te krijgen in de keuzemogelijkheden.

Nog niet meteen op expeditie?

Wil je niet meteen op expeditie, maar ben je wel benieuwd naar wat dit voor jouw school kan betekenen? Bekijk dan eens de Expeditie Kansrijk – introductie.

Een training op jouw locatie?

Breng jouw organisatie een stap verder met onze trainingen, coaching of advies. We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden met je. Stuur een mail naar advies@bazaltgroep.nl.

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, mail ons dan het onderwerp waar je interesse in hebt, jouw contactgegevens en de gegevens van jouw school / organisatie.

Dan kijken we samen hoe we met jou de volgende stap kunnen zetten.

Uitgaven