Aanbod

Moment coaching

Kagan Coöperatief Leren - level 3

Moment coaching is een vorm van 1 op 1 training in de groep biedt correctieve feedback op het moment zelf.  Het is een tijdefficiëntie, effectieve en positieve benadering waarmee leerkrachtvaardigheden en het leren van de leraar en leerlingen direct verbeterd wordt. 

Werkwijze 

Bij het implementeren van een nieuwe aanpak komt heel wat kijken. Moment Coaching is een aanpak waarbij de leraar 1 op 1 getraind wordt in de eigen groep in het zich eigen maken van de nieuwe vaardigheden. 

Deze vorm van coaching, ontwikkeld in het werken met duizenden leraren, levert direct resultaat. In plaats van feedback te geven na afloop van de les, geeft de Moment Coach directe, gericht feedback tijdens de les. 

Opbrengst 

  • De leraar kan met één tip van de coach de uitvoering van de activiteit door de leerlingen verbeteren 
  • De leraar ziet het effect van de interventie meteen in het gedrag van leerlingen 
  • De trainer/coach en de leraar werken direct samen aan hogere leeropbrengst in deze activiteit. 

Voor wie 

Leraren in PO-VO en MBO en voor directies, leraren met een leidinggevende taak/rol die in hun meetings didactische structuren inzetten. 

Moment coaching is een coach van 1 dagdeel of 1 dag.

De volgende stap zetten op jouw locatie?

Breng jouw organisatie een stap verder met onze trainingen, coaching of advies. We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden met je. Stuur een mail naar advies@bazaltgroep.nl.

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, mail ons dan het onderwerp waar je interesse in hebt, jouw contactgegevens en de gegevens van jouw school / organisatie.

Dan kijken we samen hoe we met jou de volgende stap kunnen zetten.