Aanbod

Omgaan met faalangst

In de training Omgaan met faalangst van Bazalt Groep-Zorg in Onderwijs leren kinderen op een andere manier om te gaan met spannende situaties. In tien bijeenkomsten oefenen zij met vaardigheden en technieken die hen helpen hun faalangstige gevoelens te verminderen.

Voor wie is de training Omgaan met faalangst bedoeld?

De training is bedoeld voor kinderen van groep 6 t/m 8, die last hebben van sterke (faal)angstige gevoelens. De kinderen zijn bijvoorbeeld bang voor spreken in het openbaar, toetsen of spreekbeurten, waardoor ze mindere prestaties behalen. Maar het kan ook zijn dat ze angstige gevoelens hebben bij sportieve activiteiten of in sociale situaties.

Kosten en vergoeding

Bazalt Groep-Zorg in Onderwijs heeft contracten met de gemeenten in Zeeland en bepaalde gemeenten in de regio Den Haag. Dit betekent dat wanneer je een verwijzing van de huisarts/schoolarts voor de generalistische basis-GGZ hebt, de training vergoed wordt door de gemeente waarin je woont. Neem voor de regio Haaglanden contact op per e-mail via
zio-haaglanden@bazaltgroep.nl of bel ons op 06 138 806 46 voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Neem contact op met onze adviseurs via zio-haaglanden@bazaltgroep.nl (regio Den Haag) of
zio-zeeland@bazaltgroep.nl (regio Zeeland). Of kijk op de pagina Zorg in onderwijs voor de aanmeldformulieren en meer informatie.

Uitgaven