Aanbod

Plezier op school

Plezier op School is een zomercursus voor aanstaande brugklassers die hen helpt om zich sociaal meer competent te voelen, zodat zij een goede start kunnen maken op de middelbare school. De tweedaagse training wordt bewust aangeboden rondom een belangrijk moment in het leven van aanstaande brugklassers: de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Kinderen in een transitieperiode zijn doorgaans het meest gevoelig voor verandering.

Voor wie is de training Plezier op school bedoeld?

Deze training is bedoeld voor kinderen die op de basisschool problemen hebben ondervonden in de omgang met leeftijdgenoten. Het gaat om kinderen die angstig of onhandig zijn in het sociale contact, onvoldoende weerbaar zijn, afgewezen en/of gepest zijn.

Kosten en vergoeding

Bazalt Groep-Zorg in Onderwijs heeft contracten met de gemeenten in Zeeland en bepaalde gemeenten in de regio Den Haag. Dit betekent dat wanneer je een verwijzing van de huisarts/schoolarts voor de generalistische basis-GGZ hebt, de training vergoed wordt door de gemeente waarin je woont. Neem voor de regio Haaglanden contact op per e-mail via zio-haaglanden@bazaltgroep.nl of bel ons op 06 138 806 46 voor de mogelijkheden.

Data en locatie

De bijeenkomsten worden bij voldoende aanmeldingen gepland in de laatste week van de zomervakantie en zullen plaatsvinden op diverse locatie rondom Den Haag of Goes.

Meer informatie

Neem contact op met onze adviseurs via zio-haaglanden@bazaltgroep.nl (regio Den Haag) of
zio-zeeland@bazaltgroep.nl (regio Zeeland). Of kijk op de pagina Zorg in onderwijs voor de aanmeldformulieren en meer informatie.

Uitgaven