Aanbod

Spelend op pad

In de training Spelend op Pad van Bazalt Groep-Zorg in Onderwijs leren kinderen in groepsverband hun sociale vaardigheden en weerbaarheid te versterken en hun emoties en gedrag beter te beheersen of te sturen. Spelend op Pad is uniek in het combineren van een individueel gerichte behandeling met groepssessies. Kinderen leren van en met elkaar. Door in een veilige groep vaardigheden aan te leren, wordt de kans op toepassing hiervan in andere situaties vergroot.

Voor wie is de training Spelend op pad bedoeld?

Voor sommige kinderen is samenspelen en/of samenwerken met leeftijdsgenoten niet vanzelfsprekend. Zij worden snel boos en raken vaak in conflict, maken moeizaam contact met andere kinderen of komen op een of andere manier niet tot spel. Voor deze kinderen van groep 3 t/m 8 is de speltraining Spelend op Pad ontwikkeld.

Kosten en vergoeding

Bazalt Groep-Zorg in Onderwijs heeft contracten met de gemeenten in Zeeland en bepaalde gemeenten in de regio Den Haag. Dit betekent dat wanneer je een verwijzing van de huisarts/schoolarts voor de generalistische basis-GGZ hebt, de training vergoed wordt door de gemeente waarin je woont. Neem voor de regio Haaglanden contact op per e-mail via zio-haaglanden@bazaltgroep.nl of bel ons op 06 138 806 46 voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Neem contact op met onze adviseurs via zio-haaglanden@bazaltgroep.nl (regio Den Haag) of
zio-zeeland@bazaltgroep.nl (regio Zeeland). Of kijk op de pagina Zorg in onderwijs www.bazaltgroep.nl/zorg-in-onderwijs/ voor de aanmeldformulieren en meer informatie.

Uitgaven