Aanbod

Sterk in uitvoering

In de training Sterk in Uitvoering van Bazalt Groep-Zorg in Onderwijs leren kinderen op een andere manier om te gaan met concentratie en aandacht. In negen bijeenkomsten oefenen kinderen van groep 5 en 6 of groep 7 en 8 met vaardigheden en technieken die hen helpen zich beter te kunnen concentreren in de klas, om beter te kunnen omgaan met afleiding en om vaardiger te worden in het plannen.

Voor wie is de training Sterk in uitvoering bedoeld?

De training is bedoeld voor kinderen van groep 5 t/m 8, die last hebben van minder goed ontwikkelde executieve functies. Deze kinderen zijn bijvoorbeeld niet in staat om de instructie rustig te beluisteren of een toets achter elkaar te maken. Maar het kan ook zijn dat ze niet kunnen starten met een taak zonder begeleiding. Of dat ze niet weten hoe ze een groter project moeten aanpakken, ondanks begeleiding vanuit school.

Kosten en vergoeding

Bazalt Groep-Zorg in Onderwijs heeft contracten met de gemeenten in Zeeland en bepaalde gemeenten in de regio Den Haag. Dit betekent dat wanneer je een verwijzing van de huisarts/schoolarts voor de generalistische basis-GGZ hebt, de training vergoed wordt door de gemeente waarin je woont. Neem voor de regio Haaglanden contact op per e-mail via zio-haaglanden@bazaltgroep.nl of bel ons op 06 138 806 46 voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Neem contact op met onze adviseurs via zio-haaglanden@bazaltgroep.nl (regio Den Haag) of
zio-zeeland@bazaltgroep.nl (regio Zeeland). Of kijk op de pagina Zorg in onderwijs voor de aanmeldformulieren en meer informatie.

Uitgaven