Aanbod

Supervisie

Werk je als orthopedagoog of psycholoog in het onderwijs en wil je je graag blijven ontwikkelen? Zou je graag beter willen leren reflecteren op jezelf als professional? En wil je als bijkomend voordeel tegelijkertijd punten halen voor de herregistratie bij SKJ, NIP of NVO? Volg dan supervisie bij Bazalt Groep!

Veel orthopedagogen en psychologen zijn lid van een beroepsvereniging. Om je te kunnen herregistreren, is onder andere het volgen van supervisie nodig. Tijdens supervisie stel je leerdoelen op en reflecteer je op je eigen werkwijze.

Onze supervisoren hebben al meer dan 20 jaar werkervaring als GZ-psycholoog en/of Orthopedagoog-Generalist. Zij weten als geen ander waar je als professional tegen aan kunt lopen als je in het onderwijs of in de basis-GGZ werkt. Daardoor kunnen zij hun eigen kennis en vaardigheden delen in de supervisie en jou helpen reflecteren. De supervisie voldoet aan de eisen die gesteld zijn bij het SKJ, de NVO en het NIP.

Tijdens de supervisie bij Bazalt Groep gebruiken we een positieve en oplossingsgerichte manier van denken. Er wordt gekeken naar wat er al goed gaat en wat jouw aandeel is in successen. Ook word je gestimuleerd om zelf oplossingen te bedenken. Zo wordt er een fijne en vertrouwde sfeer gecreƫerd en leer je om steeds beter op jezelf te reflecteren. De sessies kunnen worden vormgegeven naar jouw wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en stuur een mail aan advies@bazaltgroep.nl.