Aanbod

Wat werkt op school?

De training ‘Wat werkt op school’ geeft je inzicht in die factoren die de leerresultaten van de leerlingen van jouw school kunnen verhogen.

Een analyse van 35 jaar onderwijsresearch -zo’n 1200 wetenschappelijke onderzoeken- levert 11 factoren op die een bewezen effect hebben op het leren van kinderen. Niet dat andere zaken niet van belang zijn, maar van deze 11 factoren weten we het zeker. De uitkomsten van zijn onderzoek, die dr. Marzano heeft gepubliceerd onder de titel ‘Wat werkt op school!’ hebben al jaren een grote impact op het onderwijs in de Westerse wereld.

Ook in Nederland hebben vele scholen hun schoolresultaten positief beïnvloed door gericht aan de slag te gaan met ‘Wat werkt!’. Onze dienstverlening bij dit onderwerp is gebaseerd op onze uitgave Wat werkt op school! en geeft inzichten in die factoren waarmee de leerresultaten van leerlingen verhoogd kunnen worden. Wij komen graag met je in gesprek om te kijken hoe we de resultaten op jouw school kunnen beïnvloeden vanuit deze 11 factoren!

De essenties

  • Kennis van Wat werkt op school 
  • Inzicht in de 11 factoren die een bewezen effect hebben op het leren van kinderen
  • Weten hoe je deze factoren kunt gebruiken om schoolresultaten positief te beïnvloeden 

Doelgroep

Leraren PO, VO en MBO

Een training op jouw locatie?

Breng jouw organisatie een stap verder met onze trainingen, coaching of advies. We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden met je. Stuur een mail naar advies@bazaltgroep.nl.

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, mail ons dan het onderwerp waar je interesse in hebt, jouw contactgegevens en de gegevens van jouw school / organisatie.

Dan kijken we samen hoe we met jou de volgende stap kunnen zetten.

Uitgaven