Doelen kiezen met KIJK! Beredeneerd aanbod

“We registreren de ontwikkeling in KIJK! en willen dit gebruiken voor het kiezen van ons vervolgaanbod. Hoe pakken we dat aan? Is er een manier om na de registratie handig een koppeling te maken met de doelen waaraan we kunnen werken?”

Ja, dat kan.

Module Beredeneerd aanbod

Met de module KIJK! Beredeneerd Aanbod maak je op basis van je registratie een (groeps- of) themaplan waarin de doelen opgenomen worden die aansluiten bij de ontwikkeling (de registratie) van de kinderen. De module laat je zien wat de doelen zijn die, op basis van de geregistreerde ontwikkeling, aangeboden moeten worden in de groep. In de afbeelding hiernaast (of onder) zie je de bandbreedte van de ontwikkeling van de kinderen van de groep. In deze groep is dat 4;10 – 5;6 jaar (zie de grijze balk onder de gele balk- figuur 1, groene pijl).

Figuur 1

De doelen daaronder selecteer je door ze aan te vinken . Het zijn de doelen voor je vervolgaanbod en komen in je themaplan. De doelen die al grijs gearceerd zijn, zijn eerder geselecteerd voor je groepsaanbod. Dat zijn de doelen  (80%) van je groepsaanbod.

Wil jij de module beter leren kennen?

Vraag dan de gratis demo aan en probeer de mogelijkheden  2 maanden gratis uit.  Dat kun je eenvoudig zelf binnen je eigen KIJK! account. Klik daarvoor in het menu, links,  op het icoontje dat hoort bij Beredeneerd Aanbod (figuur 1, oranje pijl). Je ziet dan onderstaand scherm (figuur 2) waar je de module Beredeneerd Aanbod kunt activeren door op de roze button te klikken.

Figuur 2

Wil je meer informatie over de module KIJK! Beredeneerd Aanbod?

Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst. Het actuele aanbod vind je in de Academie-agenda.