KIJK! in de BSO

KIJK! in de BSO is nu ook digitaal beschikbaar. Deze nieuwe KIJK! module is gebaseerd op het boek KIJK! in de BSO. Met deze digitale applicatie kun je de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen op de BSO volgen, met als doel: gerichte stimulering.

Webbased applicatie

Met KIJK! in de BSO voer je jouw registraties in, in een webbased applicatie. Je kunt thuis of vanaf elke andere plek met toegang tot internet gegevens invoeren en opvragen. De gegevens worden goed beveiligd en zijn niet toegankelijk voor anderen. In dit instrument registreer je de betrokkenheid van kinderen, hun welbevinden en aspecten van sociaal competent gedrag. 

Inspelen op ontwikkelingsbehoeften en -mogelijkheden

Het helpt je om op een systematische wijze zicht te krijgen op de sociaal-emotionele ontwikkeling. De gegevens die je verzamelt zijn afkomstig uit twee bronnen: de pedagogisch medewerker en (vanaf dat het ongeveer 9 jaar oud is) het kind. Door deze twee bronnen bij elkaar te brengen, ontstaat een nauwkeurig en betrouwbaar beeld. Op basis van deze informatie is het mogelijk om in te spelen op de ontwikkelingsbehoeften en ontwikkelingsmogelijkheden van het kind. Aanpassen van de (speel)omgeving en een bewuste keuze van activiteiten vraagt veel van pedagogisch medewerkers. KIJK! in de BSO geeft een duidelijke sturing aan dit proces. Met inschakeling van professionele ondersteuning op de werkvloer kun je het werken met KIJK! in de BSO tot een vast en herkenbaar onderdeel van je werkwijze maken.

Gratis uitproberen

Vraag de demo aan en probeer KIJK! in de BSO 2 maanden gratis! Voordat de proefperiode afloopt ontvang je van ons bericht of je de demo wilt overzetten naar een betaalde licentie. Je kunt de al ingevoerde gegevens (indien gewenst) behouden.
Wil je geen licentie? Dan stop de proefperiode automatisch en zit je nergens aan vast.

Heb je je account aangemaakt?

Voor de gratis demoversie ga je naar demo.kijkindebso.nl en log je in met je gegevens. 

Bazalt hecht aan de bescherming van persoonsgegevens. We onderschrijven de afspraken die PO-raad, VO-raad en de brancheorganisatie van Educatieve Uitgeverijen hebben gemaakt om de privacy van gebruikers van digitale leermiddelen te waarborgen. Daarom krijg je alleen toegang tot KIJK! in de BSO wanneer je inlogt met een professioneel e-mailadres.