KIJK! Weetjes gemist?

De KIJK! Weetjes mailingsturen we ongeveer 4 keer per jaar aan alle KIJK! gebruikers. We merken dat niet altijd iedereen de KIJK! Weetjes ontvangt* en dat is jammer. We proberen iedere keer informatie mee te geven over de KIJK! werkwijze, over het gebruik van het digitale instrument, over de inhouden van KIJK! en natuurlijk over nieuwe ontwikkelingen. Belangrijk dus dat iedereen dit kan lezen.

Heb je een KIJK! Weetjes gemist of wil je bepaalde inhouden ervan nog eens teruglezen, dan vind je op 2 manieren de nieuwsbrieven.

Op bazalt.nl

  1. Ga gaat naar bazalt.nl
  2. kies thema ‘jonge kind’
  3. kies ‘KIJK!’, onderaan deze pagina bij het kopje ‘Nieuws’ vind je de link naar de nieuwsbrieven.
  4. Je komt op webpagina https://bazalt.nl/2020/07/01/kijk-nieuwsbrieven/

Via kijkregistratie.nl

Je kunt de Weetjes ook bereiken vanuit kijkregistratie.nl. Dat gaat als volgt:

1. Ga naar het icoontje van ‘documentatie’ en klik dat aan. Kies voor ‘Werkmateriaal’.

2. Je komt dan in het scherm ‘Werkmaterialen inzien: Overzicht’. Vervolgens kies je ‘Klik hier om naar het KIJK! Weetjes archief te gaan’.

3. Je komt terecht op de pagina op bazalt.nl waar je de eerder verstuurde KIJK! Weetjes terug kunt zien.

Een nieuwe KIJK! Weetjes vind je ook als link bij de meldingen op de startpagina van kijkregistratie.nl!

KIJK! gebruikers die deze mailing niet op de gebruikelijke manier ontvangen, kunnen de nieuwsbrief alsnog lezen en actie ondernemen.


*Deze KIJK! mailing ontvang je alleen als het mailadres waarmee jij inlogt in KIJK! ook een up-to-date mailadres is waarop je ook mail kúnt ontvangen!  Geen up-to-date mailadres als inlog? Vraag de KIJK! beheerder om dit voor je aan te passen!