Medewerkers Rpcz

Els Kamp

Adviseur

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

“Never stop learning, because life never stops teaching.”

Michael Josephson

Leren van en met elkaar, en mijzelf blijven ontwikkelen, is voor mij het uitgangspunt in mijn werk bij RPCZ. 

Ik ben werkzaam als orthopedagoog / GZ-psycholoog en mijn passie ligt in het behandelen van kinderen volgens de toegepaste kinesiologie in de vorm van kortdurende trajecten binnen de HGPD. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich gezien en gehoord voelen. Dat ze voelen dat ze er mogen zijn door écht naar ze te luisteren, ze de ruimte te geven en samen met hen te zoeken naar wat ze nodig hebben om zich veilig en geaccepteerd te voelen, zelfvertrouwen te ontwikkelen en te leren.

Daarnaast haal ik veel voldoening uit HGPD-besprekingen en intensieve samenwerking met leerkrachten, intern begeleiders en ouders. Mijn kracht ligt in het werken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Samen met alle betrokkenen zoeken naar kansen en ontwikkelingsmogelijkheden, want iedereen doet er toe en kan het verschil maken voor een kind!

Dit is ook wat me inspireert in mijn werk als regiebehandelaar voor ONL-dyslexie en in de begeleidingstrajecten OZL rondom langdurig zieke leerlingen  Gesprekken voeren en samenwerken om ervoor te zorgen dat kinderen die behandeling en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.