Medewerkers Rpcz

Raymond Naerebout

Adviseur

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

“Elke dag met zoveel mogelijk plezier beleven, dat is wie ik ben, wat ik doe en wat ik vooral ook anderen gun.”

Raymond Naerebout

In mijn werk voor RPCZ probeer ik dat plezier te brengen door samen met leerkrachten, teams en het management ideeën uit te wisselen, te innoveren en vooral in beweging te zijn. Mijn drijfveren zijn vooral gericht op vernieuwen en verbeteren vanuit nieuwe ideeën of andere perspectieven. Linksom of rechtsom, dat maakt niet uit, het komt op een manier goed en we doen dat samen.

Het inspirerende aan mijn werk is om te zien welk effecten er in de praktijk zijn bij iedereen waar ik mee samenwerk, direct of indirect. Mijn hart ligt bij de kinderen voor wie wij in het onderwijs allemaal zo hard ons best doen. En om het beste van onszelf te kunnen geven voor een ander moeten we dicht bij onszelf blijven. Daarom is plezier mijn energie om in beweging te blijven.

Elk traject wat we samen doorlopen is gericht op positieve energie, de katalysator om stappen te maken. En we stappen steeds in de leerkuil, om vervolgens met plezier weer terug te kijken als we er weer uit zijn geklommen.

Voor RPCZ houd ik me bezig met trajecten rondom leren anders organiseren, leren zichtbaar maken, bewegend leren, pedagogisch klimaat en groepen (leerkrachten) begeleiden naar een topgroep.

Waar ik van houd is de praktijk, alles wat wij doen meten we af aan de mooiste en krachtigste spiegel die we hebben, onze leerlingen.