Nieuws / 25 juni 2024

Nieuw | Sterk in je schoenen

Sterk in je schoenen programma

Voor een gelukkige en zelfverzekerde toekomst

Happy Confident me is wereldwijd bekend om zijn succesvolle producten die kinderen helpen hun emotionele en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Als exclusieve Nederlandse partner lanceert Bazalt Groep binnenkort de Nederlandstalige versie van hun producten.  

Sterk in je schoenen is hét programma waarmee je kinderen handvatten biedt om hun eigen krachten te ontdekken en te versterken waardoor ze klaar zijn om elke uitdaging die het leven biedt, vol vertrouwen tegemoet te treden.

Waarom Sterk in je Schoenen?

1. Versterk zelfvertrouwen
De producten zijn ontworpen om kinderen te helpen hun eigenwaarde te versterken en zelfverzekerd te worden. Met interactieve activiteiten en praktische oefeningen leren kinderen hoe ze uitdagingen kunnen aangaan en trots kunnen zijn op wie ze zijn.

2. Emotionele intelligentie
In een wereld die steeds complexer wordt, is het cruciaal dat kinderen leren omgaan met hun emoties. Sterk in je schoenen leert kinderen hoe ze hun gevoelens kunnen herkennen, begrijpen en beheersen, wat leidt tot betere relaties en een positiever zelfbeeld.

3. Sociale vaardigheden
Vriendschappen en sociale interacties zijn essentieel voor de ontwikkeling van een kind. De producten helpen kinderen om effectieve communicatievaardigheden te ontwikkelen, conflicten op te lossen en gezonde relaties op te bouwen.

4. Wetenschappelijk onderbouwd
Sterk in je Schoenen is gebaseerd op de nieuwste psychologische en pedagogische onderzoeken. Dit garandeert dat je kind de beste ondersteuning krijgt die wetenschappelijk bewezen effectief is.

De producten

Reflectieboek – Een prachtig ontworpen dagboek vol met opdrachten en vragen die kinderen stimuleren om na te denken over hun gevoelens en successen.

Gevoelskaarten – Deze kleurrijke kaarten zijn perfect voor spelenderwijs leren over emoties en hoe hiermee om te gaan.

Gesprekskaarten – Deze kaartenset opent de deur naar betekenisvolle gesprekken en een sterke emotionele basis voor kinderen.

Je kunt de producten nu al bestellen in onze webshop. Vanaf 11 juli leverbaar!