Nieuws / 22 januari 2024

World Education Summit 2024 – 18 t/m 21 maart

Vier dagen, twaalf podia en meer dan 400 sprekers

18 t/m 21 maart zijn weer belangrijke dagen voor het onderwijs wereldwijd. Als officieel partner presenteren we je de World Education Summit 2024!

Via een online platform kun je deze vier dagen maar liefst 12 podia bezoeken, meer dan 400 sprekers zien én horen en kun je in contact komen met duizenden onderwijsprofessionals van over de hele wereld. Het is dé plek voor het verbeteren van je onderwijs en dé aanjager voor verandering in leren! Laat je deze vier dagen uitdagen en inspireren! En benut de rest van het jaar om alles te bekijken wat je die dagen hebt gemist.
Je krijgt een heel jaar lang toegang tot alle sessies via het online platform.

Alle sessies worden live in het Engels ondertiteld en vanaf ongeveer 30 maart zullen alle sessies terug te kijken zijn met Nederlandse ondertiteling!

De sprekers

Onder de sprekers vind je internationale onderwijsexperts, zoals: John Hattie, Peter DeWitt, Viviane Robinson, Dylan Wiliam, Michael Fullan, Andy Hargreaves, James Nottingham en meer.

De WES biedt jou de kans om ze allemaal live te horen spreken. Zo ben jij helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onderwijs.

Inschrijving niet mogelijk. Het evenement heeft inmiddels plaatsgevonden.