World Education Summit 2024

Leren van en met de allerbesten


SPREKERS

De World Education Summit brengt je de meest innovatieve, uitdagende en vooruitstrevende sprekers en scholen om te debatteren, te leren en te inspireren. Van prominente headliners tot top schoolleiders en inspirerende leraren.

PODIA

12 Virtuele podia met een combinatie van prominente headliners, leiders die het denken en kaders hebben veranderd, aanbevolen sprekers, workshops, voorbeelden uit de praktijk en inspirerende leraren.

TICKETS

Neem individueel deel, neem deel met je team of als scholengroep. De mogelijkheden zijn legio.
Hoe meer tickets je koopt, hoe lager de prijs per ticket!

Vier dagen, twaalf podia en meer dan 400 sprekers

18 t/m 21 maart zijn weer belangrijke dagen voor het onderwijs wereldwijd. Als officieel partner presenteren we je de World Education Summit 2024!

Tijdens deze vier dagen kun je maar liefst 12 podia bezoeken, meer dan 400 sprekers zien én horen en kun je in contact komen met duizenden onderwijsprofessionals van over de hele wereld. Het is dé plek voor het verbeteren van je onderwijs en dé aanjager voor verandering in leren! Laat je deze vier dagen uitdagen en inspireren! En benut de rest van het jaar om alles te bekijken wat je die dagen hebt gemist.
Je krijgt een heel jaar lang toegang tot alle sessies via het online platform.

Alle sessies worden live in het Engels ondertiteld en vanaf ongeveer 30 maart zullen alle sessies terug te kijken zijn met Nederlandse ondertiteling!

De sprekers

Onder de sprekers vind je internationale onderwijsexperts, zoals:

Je herkent ze vast als auteurs van verschillende van onze boeken. De WES biedt jou de kans om ze allemaal live te horen spreken!

De summit brochure

In deze handige brochure (in het Engels) vind je alles over de WES 2024. Boordevol met een overzicht van de line-up, de verschillende podia en thema’s. Er is echt voor ieder wat wils.
Download nu de brochure en begin met plannen… Wie zou jij graag willen zien?

Deelnemen aan de World Education Summit

Koop je een ticket dan krijg je toegang tot:

  • de 4-daagse live Summit
  • de expertise van sprekers van wereldklasse
  • meer dan 400 sessies om te excelleren in professioneel leren
  • On-demand toegang tot alle sessies voor een heel jaar (via Summit Central)
  • de Summit Central-planner

Koop een ticket voor jezelf, tickets voor je team of voor collega’s binnen je scholengroep. Er is van alles mogelijk.

Hoe meer tickets je koopt, hoe lager de prijs per ticket!

Je koopt het ticket rechtstreeks bij onze organiserende partner Osiris. Ook ontvang je jouw ticket rechtstreeks van deze partner. Heb je vragen, gaat er iets mis met ontvangst van je ticket? Lees de FAQ op de WES-site of neem contact op met Osiris via worldedsummit@osiriseducational.co.uk