Agenda

World Education Summit

Grenzeloos leren

In samenwerking met Osiris Education organiseert Bazalt Groep de vierdaagse virtuele World Education Summit. De wereldwijde top heeft een internationaal én een Nederlands programma. De meest vooraanstaande onderwijskundigen, opinieleiders en leraren komen live via 9 digitale podia aan het woord over belangrijke thema’s in het onderwijs.

Tijdens de World Education Summit zijn er maar liefst 230 sprekers live te volgen via webinars, key notes, workshops en interactieve digitale sessies. Oftewel dé belangrijkste nationale -en internationale inzichten op het gebied van onderwijsinnovatie komen aan bod. Je kunt zelf op ieder gewenst moment een sessie live bijwonen en terugkijken. Je koopt daarom een ticket voor 4 dagen. Kaarten voor een losse dag zijn niet verkrijgbaar. Alle content blijft een jaar beschikbaar.

Tarieven incl BTW 
individuele deelnemer € 425,-
groep 1 tot en met 10 € 1.030,- 
groep 11 t/m 30 € 1.500,- 
groep 31 t/m 150 € 2.200,- 

Wanneer je kiest voor een groepsticket, neemt de prijs per deelnemer aanzienlijk af! Met een groepsticket 11-30 personen, betaal je zo nog maar € 50,- per persoon. En met een groepsticket van 31 t/m 150 deelnemers (van 1 bestuur) kan het voordeel oplopen tot maar liefst € 410,- per persoon!

Koop je een groepsticket, dan word je op een later moment gevraagd om de deelnemersgegevens door te geven.

Inschrijven