Aanbod

KIJK! Beredeneerd Aanbod werken met de module

Met KIJK! Beredeneerd Aanbod leer je een rijk basisaanbod samenstellen, waarmee je werkt aan de (SLO-) doelen. Je kunt een rijke leeromgeving creëren, een groeps- of themaplan opstellen en leer/ontwikkelbehoeften in beeld brengen. Beredeneerd aanbod is een extra module.

In deze training..

  • leer je wat de essenties van een beredeneerd onderwijsaanbod zijn en hoe je dat kunt samenstellen op basis van jouw KIJK! registratie voor je groep.
  • breng je in beeld welke doelen structureel in je aanbod zijn geïntegreerd en beschrijf je hoe je deze doelen realiseert.
  • wordt duidelijk welke doelen te weinig of niet aan bod komen en hoe je deze gaat opnemen in je aanbod.
  • wordt het belang van een rijke doelgerichte leeromgeving met een gedifferentieerd aanbod benadrukt.
  • krijg je instructie over en oefen je met het werken met de functie Beredeneerd aanbod.
  • maak je op basis van de registratie van je eigen groep en je eigen groepsrapport een groepsoverzicht en een groepsplan/ themaplan.
  • leer je hoe je je handelen afstemt op de ontwikkelingsbehoeften van de kinderen.

Doelgroep

Pedagogisch medewerkers, leerkrachten groep 1-2, intern begeleiders, onderbouwcoördinatoren, VVE-coaches, Leraren primair onderwijs, intern begeleiders.

Een training op jouw locatie?

Breng jouw organisatie een stap verder met onze trainingen, coaching of advies. We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden met je. Stuur een mail naar advies@bazaltgroep.nl.

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, mail ons dan het onderwerp waar je interesse in hebt, jouw contactgegevens en de gegevens van jouw school / organisatie.

Dan kijken we samen hoe we met jou de volgende stap kunnen zetten.

Meer weten over KIJK!?

Vind hier alle informatie over KIJK!, de werkwijze, de licenties, het proefabonnement en de tarieven.

Uitgaven