Aanbod

KIJK! Logisch denken

De scholing ‘KIJK! logisch denken’ geeft je meer kennis over het ontwikkelingsverloop van het logisch denken. Je krijgt praktische ideeën over het inrichten van je leeromgeving, gericht op het spelenderwijs stimuleren van het logisch denken. 

  • Vergroot je kennis over de ontwikkeling van het logisch denken
  • Leer hoe je logisch denken spelenderwijs stimuleert in je hoeken
  • Krijg veel praktische ideeën voor in je klas

‘Nu snap ik pas écht waar dit over gaat…’.

Uitspraak van een deelnemer

Programma

Deze praktische training omvat één bijeenkomst van 3 uur. Het ontwikkelingsverloop van de logisch denkontwikkeling wordt besproken en je krijgt praktische tips over hoe je dit spelenderwijs kunt stimuleren door je inrichting hierop aan te passen.

Je resultaten na het volgen van training

  • Je weet hoe de ontwikkeling van het logisch denken verloopt.
  • Je hebt praktische tips over hoe je de logisch denkontwikkeling stimuleert.  
  • Je bent geïnspireerd om de kinderen in jouw groep gericht te stimuleren.

Past deze training bij jou?

Deze praktische training is bedoeld voor alle leraren die meer verdieping willen over de ontwikkeling van het logisch denken bij het jonge kind. Je kunt de training individueel volgen of met al je onderbouw collega’s, inclusief de intern begeleider, samen. Als je met KIJK! werkt ken je de ontwikkelingslijn al enigszins. Met deze training wil jij de ontwikkeling beter gaan begrijpen. Ook als je niet met KIJK! werkt en meer over de ontwikkeling van het logisch denken wilt weten, past deze training bij jou!   

Een training op jouw locatie?

Breng jouw organisatie een stap verder met onze trainingen, coaching of advies. We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden met je. Stuur een mail naar advies@bazaltgroep.nl.

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, mail ons dan het onderwerp waar je interesse in hebt, jouw contactgegevens en de gegevens van jouw school / organisatie.

Dan kijken we samen hoe we met jou de volgende stap kunnen zetten.

Meer weten over KIJK!?

Vind hier alle informatie over KIJK!, de werkwijze, de licenties, het proefabonnement en de tarieven.

Uitgaven