Aanbod

KIJK! Opfrissen, verdiepen en verrijken

De training KIJK! Opfrissen, Verrijken en Verdiepen maakt dat je weer op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkelingen in KIJK! webbased. Ook nieuwe (wetenschappelijke) inzichten ten aanzien van observeren, reflecteren en betrokkenheid worden aangeboden. De training maakt jouw kennis en vaardigheden over KIJK! weer scherp en actueel. Kom je met je collega’s dan biedt deze training jullie de kans om KIJK! ook binnen de processen en structuren van jullie school te actualiseren (bijvoorbeeld ten aanzien van oudergesprekken en rapportage). 

Tijdens de training is er veel gelegenheid voor interactie waarbij ervaringen van andere deelnemers verbreding geven. Onze trainingen zijn altijd een mix van theorie, veel praktijkvoorbeelden en interactie. 

De essenties

  • Leer werken met nieuwe mogelijkheden in KIJK! Webbased
  • Vernieuw je kennis over observeren, basisgegevens en ontwikkeling
  • Krijg antwoord op al jouw KIJK! vragen

Programma 

KIJK! Opfrissen, Verrijken en Verdiepen omvat één bijeenkomst van drie uur.  In de bijeenkomst worden en nieuwe ontwikkelingen in de digitale applicatie (KIJK! Webbased) aangeboden. Aan de hand van filmmateriaal wordt ingegaan op observeren van ontwikkeling en daarop reflecteren, betrokkenheid en gebruik van verschillende rapportages. Er is veel ruimte om in te gaan op vragen van de deelnemers. 

Opbrengsten 

  • Je hebt (weer) een helder beeld van de werkwijze van KIJK! 
  • Je weet wat de nieuwste mogelijkheden zijn in KIJK! Webbased   
  • Je hebt antwoord op jouw vragen over KIJK! 

Past deze training bij jou? 

KIJK! Opfrissen, Verrijken en Verdiepen kun je individueel volgen, met een aantal collega’s of met je hele onderbouwteam. Jullie werken al langer met KIJK! en zijn ook eerder geschoold. Jullie beschikken over de basiskennis en vaardigheden en willen nu deze kennis opfrissen. Jullie hebben vragen over het werken met KIJK! en als team willen jullie de werkwijze en  de afspraken hierover weer actualiseren 

Meer weten over KIJK!

Vind hier alle informatie over KIJK!, de werkwijze, de licenties, het proefabonnement en de tarieven.

Uitgaven