Aanbod

Managementondersteuning voor schoolleiders

schoolleider

Realiseren van onderwijskwaliteit en schoolorganisatieontwikkeling is een complexe opdracht. Ben je hierbij op zoek naar een betrouwbare sparring partner of professionele ondersteuning? Wij bieden bij onze managementondersteuning voor schoolleiders, gespecialiseerde adviseurs die de verschillende gebieden van schoolontwikkeling naadloos met elkaar kunnen verbinden.

Managementondersteuning voor schoolleiders, bestuurders, teamleiders, intern begeleiders en medewerkers kwaliteitszorg

Onze adviseurs brengen expertise op het gebied van verandermanagement, leerprocessen, beleidsplannen en kwaliteitsborging in de voorschoolse sector, het primair en voortgezet onderwijs en het MBO. Of je nu een bestuurder, schoolleider, teamleider, intern begeleider, of medewerker kwaliteitszorg bent, wij denken graag met je mee richting de gewenste verbeteringen.

Advies op maat voor schoolontwikkeling

Wil je jouw leiderschap verbeteren of de kwaliteit van het onderwijs op jouw school naar een hoger niveau tillen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Vraag een intakegesprek aan en ontdek de mogelijkheden voor jou of jouw school.
Een losse managementconsultatie of invulling geven aan een studiedag voor je team behoort ook tot de mogelijkheden!

Breed spectrum van ondersteuning

Onze adviseurs komen uit het werkveld en zijn daardoor goed op de hoogte van jouw situatie. Ze hebben ruime ervaring in projectbegeleiding en in het ondersteunen van schoolleiders, tandems (schoolleider en IB-er), of managementteams in diverse facetten, waaronder:

  • (startende) schoolleiders op hun nieuwe werkplek
  • personeelsbeleid
  • kwaliteitszorg
  • voorbereiding op inspectiebezoeken
  • Formulering van school- en strategische beleidsplannen
  • Coaching en managementconsultatie
  • Teamontwikkeling naar een professionele leer- en ontwikkelcultuur

Evidence-Informed Werken

Onze adviseurs werkend evidence-informed.  Wij maken gebruik van literatuur en praktijkgericht onderzoek, gebaseerd op o.a. inzichten van vooraanstaande onderwijsexperts, zoals Andy Hargreaves, John Hattie, Michael Fullan, Peter DeWitt, en Robert Marzano.

Schoolleiders doen ertoe

Als school- of teamleider heb je aanzienlijke invloed op de onderwijskwaliteit en schoolorganisatieontwikkeling. Wij erkennen de complexiteit van deze opdracht en bieden ondersteuning om gericht aan jouw ambities te werken, in verbinding met alle betrokkenen van de school.

Focus jouw leiderschap

Wij helpen je om focus aan te brengen in jouw leiderschap. Een sterke school en een goed toegerust team zorgen gezamenlijk voor optimale leer- en ontwikkelkansen voor elk kind!

Jouw partner in schoolontwikkeling

Ons advies en procesbegeleiding stemmen wij geheel af op jouw wensen en behoeften. Samen met jou bepalen we wat je als organisatie zelf kunt uitvoeren en waar ondersteuning door onze adviseur of procesbegeleider nodig is.

Ontdek hoe je jouw schoolleiderschap en onderwijskwaliteit verder ontwikkelt. Neem vandaag nog contact op voor een intakegesprek!

Anderen bekeken ook

Uitgaven