KIJK! Proefabonnement of licentie aanvragen

Proeflicentie/licentie aanvragen KIJK! Registratie

Wil je kennismaken met KIJK! Registratie? Dan kun je zelf een proeflicentie aanvragen. Wil je een abonnement op KIJK! Registratie? Vraag dan een licentie aan.

Heb je je account aangemaakt?

Voor de gratis proeflicentie ga je naar demo.kijkregistratie.nl en log je in met je gegevens. Heb je een abonnement op KIJK! Registratie ga dan naar www.kijkregistratie.nl.

Bazalt Groep hecht aan de bescherming van persoonsgegevens. We onderschrijven de afspraken die PO-raad, VO-raad en de brancheorganisatie van Educatieve Uitgeverijen hebben gemaakt om de privacy van gebruikers van digitale leermiddelen te waarborgen. Daarom krijg je alleen toegang tot KIJK! Registratie wanneer je inlogt met een professioneel e-mailadres.

Proeflicentie/licentie aanvragen KIJK! in de BSO

Wil je kennismaken met KIJK! in de BSO? Dan kun je zelf een proeflicentie aanvragen. Wil je een abonnement op KIJK! in de BSO? Vraag dan een licentie aan.

Heb je je account aangemaakt?

Voor de gratis proeflicentie ga je naar demo.kijkindebso.nl en log je in met je gegevens. Heb je een abonnement op KIJK! in de BSO ga dan naar www.kijkindebso.nl.

Bazalt Groep hecht aan de bescherming van persoonsgegevens. We onderschrijven de afspraken die PO-raad, VO-raad en de brancheorganisatie van Educatieve Uitgeverijen hebben gemaakt om de privacy van gebruikers van digitale leermiddelen te waarborgen. Daarom krijg je alleen toegang tot KIJK! in de BSO wanneer je inlogt met een professioneel e-mailadres.

Proeflicentie/licentie aanvragen KIJK! Verder – Sociale Competentie

Wil je kennismaken met KIJK! Verder – Sociale Competentie? Vraag een proeflicentie aan. Wil je een abonnement op KIJK! Verder – Sociale Competentie? Vraag een licentie aan.

Bazalt Groep hecht aan de bescherming van persoonsgegevens. We onderschrijven de afspraken die PO-raad, VO-raad en de brancheorganisatie van Educatieve Uitgeverijen hebben gemaakt om de privacy van gebruikers van digitale leermiddelen te waarborgen. Daarom krijg je alleen toegang tot KIJK! Verder – Sociale Competentie wanneer je inlogt met een professioneel e-mailadres.